Kit Couture, Strikkebogen "Et Univers af Strik og Design"

Kit Couture, Strikkebogen "Et Univers af Strik og Design"

369,00 DKK


Lagerstatus: På lager
stk.

 

Kit Couture er kendt for deres elegante strikkeopskrifter, der både er moderne og tidløse. Nu har Rachel Søgaard skrevet  strikkebogen "Et Univers af Strik og Design", der indeholder strikkeopskrifter, hvor alle strikkedesigns er gennemarbejdede, og kombinerede i et hav af farver og er fyldt med smukke detaljer.


I strikkebogen "Et Univers af Strik og Design" af Kit Couture får du 21 forskellige strikkeopskrifter på alt fra strikkede sweatre, bluser, t-shirts, huer, vanter og puder, og dertil opskrifter på hæklede og broderede clutches, mobiletuier og tasker.

Du får med andre ord masser af inspiration til nye projekter, hvad enten du gerne vil have en gennemarbejdet og let tilgængelig strikkeopskrift at strikke ud fra, eller om du er en strikker som holder af at lade dig inspirere, og derfra selv udvikle dine egne strikkede kreationer.
 

Strikkebogen "Et Univers af Strik og Design" fra Kit Couture er fuld af smukke fotos af strikketeknikker, strikkemønstre og billeder af lækkert garn, der vil inspirere dig til at sætte gang i strikkepindene, uanset om du er en let øvet eller mere erfaren strikker.