John Arbon Garn, Exmoor Sock

Exmoor Sock fra John Arbon er et traditionelt engelsk kvalitets strømpegarn, med dybe rødder i Exmoor Nationalpark, hvor store dele af ulden kommer fra, og hvor farvekortet henter sin inspiration. Det lækre strømpegarn har en stor lokal forankring og bæredygtigt fokus.

 

Det engelske strømpegarn Exmmoor Sock er virkelig holdbart, og kommer i de smukkeste klare og samtidig naturlige farver, der får sit spil fra sammensætningen af de forskellige typer lokal engelsk uld.

 

Garnet spindes på gamle spindemaskiner efter gamle håndværkstraditioner, og på denne måde spares der meget på elektricitet og øvrige ressourcer ved produktionen af det lækre engelske strømpegarn.

 

preload spinner

 

John Arbons engelske strømpegarn “Exmoor Sock” er indbegrebet af traditionelt engelsk kvalitetsgarn, og samtidig er det produceret med stor respekt for miljøet og dyrene, og med fokus på at skabe kvalitetsgarn med bæredygtigt fokus.

 

EXMOOR SOCK - STRØMPEGARNETS EGENSKABER

Det holdbare strømpegarn er omhyggeligt spundet af uld fra de lokale engelske fåreracer Exmoor Blueface, Devon Zwartbles og Falklands Corridale for at opnå garnets blødhed, slidstyrke, maskedefinition og elasticitet, samt for at give liv til garnets farver.

Den unikke blanding af forskellige typer uld gør Exmoor Sock Yarn velegnet til strømper, der skal modstå slid og samtidig føles behagelige mod huden.

 

Dette engelske strømpegarn er designet med tanke på holdbarhed og slidstyrke, hvilket gør det ideelt til strik af strømper, men det er også velegnet til andre beklædningsgenstande som skal kunne klare stor slitage.

 

 

BÆREDYGTIGT GARN I KLARE FARVER

Farvepaletten for Exmoor Sock Yarn er nøje udvalgt for at repræsentere det smukke landskab og den storslåede natur omkring Exmoor National Park. Fra afdæmpede jordfarver til livlige nuancer afspejler farverne den rige naturarv af planter og natur i det maleriske område.

 

De smukke klare farver i det engelske strømpegarn Exmoor Sock fra John Arbon, er skabt som en integreret del af lokale landskab, idet spinderiet ligger i den storslåede nationalpark i Exmoor.

 

De klare farver i det lækre strømpegarn er nøje udvalgt ud fra de smukke nuancer, som altid kan opleves på forskellig måde i områdets bakker og den tilstødende bugt. De levende farver er opkaldt efter gammel dialekt for flora og fauna i lokalområdet.

 

 

JOHN ARBON - STRØMPEGARN MED BÆREDYGTIGT FOKUS

Som med mange af John Arbons produkter er Exmoor Sock Yarn produceret med fokus på bæredygtighed og lokal produktion. Ved at anvende lokale fibre støtter garnet både britiske landmænd og bevaring af lokale fårearter, hvilket gør det til et valg med positiv indvirkning på miljøet, og med fokus på at skabe et mere bæredygtigt garn.

 

Exmoor Sock Yarn inviterer strikkere til at skabe smukke og varige projekter, samtidig med at de bliver en del af en tradition, der går langt tilbage i tiden. Med sin kombination af håndværk, holdbarhed og forbindelse til lokale samfund er Exmoor Sock Yarn mere end blot et garn, men også et symbol på varigt håndværk og en bæredygtig fremtid.