Kremke Soul Wool Garn, Eco Cashmere Fingering

KREMKE SOUL WOOL Eco Cashmere Fingering er 100% cashmere spundet af 50% upcycled / genanvendt cashmere, og er det blødeste strikkegarn man kan forestille sig. Man kan lave de lækreste strikkeprojekter i smukke klassiske farver.

 

Der er næsten intet så lækkert som kashmirgarn, det er blødt som dun, og næsten lige så let, og så er det klimavenligt. Dette bæredygtige garn er luftigt spundet af italiensk kvalitetsgarn, i en volumiøs 6-lags tråd, der er farvet med AZO-frie farvestoffer.

 

Det bæredygtige luksus garn kan bæres helt tæt på huden, da den ultra bløde struktur sikrer, at det hverken kradser eller generer. Garnet er dermed også velegnet til tørklæder, eksempelvis Scarf No.1 fra My Favourite Things Knitwear.

 

preload spinner

 

Eco Cashmere Fingering er 100% cashmere spundet af 50% upcycled kashmir, der er overskud fra spinderier og tekstilproduktion. Ved genanvendelse af ulden spares miljøet for 5 gange den påvirkning, som det koster at lave helt nyt garn, hvilket gør garnet langt mere miljøvenligt at fremstille i forhold til et garn, der udelukkende består af ny uld.

 

Garnet er farvet med miljøvenlig farve, og kun den nye uld farves, så den matcher med farven fra den upcyclede uld. Det anvendte vand renses og genudledes tilbage til naturen.

 

Den del af ulden der er helt ny, kommer fra farme med fokus på bæredygtig produktion og dyrevelfærd, samt på at bevare de traditionelle metoder i nomadesamfundene.