Onion Garn - No.4 Organic Wool+Nettles

ONION Organic Wool+Nettles No. 4 er et økologisk garn af uld og nælde fra Onion Knit Garn, der er virkelig blødt, let og lækkert. Det luksuriøse strikkegarn giver et rigtig flot maskebillede.

 

Det bæredygtige luksus garn er spundet af 100% naturfiber, og styrkes af nældefiber, der gør garnet utroligt slidstærkt på samme måde, som konventionelt garn der forstærkes med nylon.

ONION Garn “Organic Wool+Nettles” er et økologisk bæredygtigt garnalternativ, i en virkelig høj kvalitet.

 

preload spinner

Onion Organic Wool+Nettles No. 4 er et luksuriøst uldgarn i høj kvalitet, der er et dejligt garn til at strikke såvel en blød og varm sweater i, som til uldne strømper og sokker. Den anbefalede pindestørrelse er 4 mm.

 

Det økologiske garn Onion No.4 Organic Wool + Nettles er et virkelig lækkert garn i den mere tykke ende af skalaen. Onion Nr. 4 Organic Wool+Nettles er et uldgarn af højeste kvalitet, der er udvilket af den danske virksomhed Onion, og spundet på et italiensk spinderi med fokus på godt håndværk. Garnet er dejligt blødt og kradsefrit garn.

 

OM GARNET

Onion Organic Wool + Nettles Nr. 4 er et naturligt og bæredygtigt garn-alternativ fra Onion Garn, der kommer i utroligt fine og klare farver. Det lækre bæredygtige kvalitetsgarn er spundet af 70% økologisk uld og 30% nælde.

Nældefibrene i garnet giver en naturlig fremstillet slidstyrke til garnet og sammen med ulden giver et blødt og åndbart garn.

Man har brugt nælde til stof og garn i århundreder, og har lige så længe kendt til brændenældens evne til at være slidstærk, og til at give et smukt skær til tøjet. Før i tiden kaldte man af samme grund nælde for fattigmandssilke.

 

Det slidstærke Onion garn er meget velegnet, hvis du gerne vil strikke strømper og sokker. Du får de blødeste og lækreste strikkede økologiske sokker og strømper i rene naturlige materialer, når du strikker dem i Onion Organic Wool and Nettles Nr. 4.

 

Onion No.4 Organic Wool and Nettles er på grund af nældefiberen meget åndbart, og derfor perfekt hvis du ønsker en sweater der er en anelse køligere end 100% uld. Nælden medvirker også til, at det økologiske uldgarn føles utroligt blødt - du får med andre ord et bæredygtigt garn i 100% naturfiber, som samtidig er kløefrit.

 

Onion Nr.4 Organic Wool + Nettles er utroligt lækker når den strikkes op i enkelttråd, men giver også et virkelig smukt resultat, når den strikkes sammen med en følgetråd.

 

Onion No.4 Organic Wool+Nettles har en strikkefasthed på 21m x 10 cm på pinde 4 mm. Et garnnøgle af det lækre økologiske garn har en løbelængde på 130 m, og det vejer 50 g.

 

Hvis du leder efter et bæredygtigt garnalternativ til f.eks. Double Sunday fra Sandnes Garn, Peer Gynt fra Sandnes Garn eller Merino 120 fra Lang Yarns, er det lækre økologiske garn Onion Nr. 4 Organic Wool + Nettles er smukt og holdbart valg.

 

FARVERNE

Farverne i Onion No.4 Organic Wool + Nettles er klare og let melerede, hvilket skyldes nældefiberen. Samtidig giver nælden et smukt perlemorslignende skær til garnet, hvilket giver farverne et flot spil.

 

Farverne spænder fra jordfarver og kølige blå og grønne nuancer, til varme gule, beige og klare røde og orange farver. Den hvide og den beige nuance er smukke klassiske farver, som gør sig virkelig godt med det fine skær.

 

ANBEFALING

Onion No.4 Organic Wool+Nettles er et helt fantastisk blødt garn at strikke i, og det er svært at lægge sit strik fra sig, når man først er gået i gang med et projekt i Onions garn. Det lækre økologiske garn forjener et langt større kendskab, da det er lige så lækkert i brugen i det færdige strik, som det er en fornøjelse at strikke i.