Onion Garn - SOFT Organic Wool+Nettles

ONION SOFT Organic Wool+Nettles er et økologisk garn af uld og nælde fra Onion Garn, der er helt utroligt blødt, let og lækkert. Strikkegarnet er vikelig behageligt at arbejde med, og giver et flot maskebillede.

 

Onion Soft Organic er spundet i 1 tråd, og er derfor et tyndt garn der løber langt (300m på 50g). Dette naturlige garn er virkelig stærkt, idet det indeholder 20% nældefiber som alternativ til forstærkning med nylon.

 

preload spinner

ONION SOFT Organic Wool+Nettles er et økologisk naturligt garn alternativ, der kommer i de fineste farver. Garnets farver fremstår klare og stærke, og er afstemt i en fin og harmonisk farvepalette.

 

Udover at give garnet sin styrke, giver nælden også farverne et smukt perlemorsagtigt skær, og et let meleret udtryk.

 

Kombinationen af at være virkelig let, utroligt blødt samt slidstærkt, gør blandt andet dette garn i ren naturfiber ideelt til sommerbluser og børnetøj.

 

Onion Garn bæredygtige økologiske kvalitetsgarn er spundet af 80% økologisk uld, og 20% sprøjtefri nælde. Brændenælde gør garnet utroligt slidstærkt på samme måde, som konventionelt garn, der bliver forstærket af akryl, nylon eller anden plastik, og udover at tilføre garnet den høje slidstyrke, giver nælden også uldgarnet en virkelig smuk glans, og et let meleret udtryk idet nælde ikke tager imod farve.

 

ONION SOFT Organic Wool and Nettles er et bæredygtigt garnalternativ, i en virkelig høj kvalitet.

 

Dette økologiske garn i luksus kvalitet gør det muligt, at strikke i ren naturfiber uden tilsætning af kunstige materialer, og det færdige strik vil holde sig flot i lang tid.

 

Onion Soft Organic Wool and Nettles er et bæredygtigt uldgarn i høj kvalitet. Garnet er helt let og utroligt blødt, og er virkelig godt til bla. bluser, toppe og tørklæder. Den anbefalede pindetykkelse er 3 mm.