Selected Yarns

BC Garn fremstiller strikkegarn i høj kvalitet, og er den virksomhed der indtil nu har det højeste antal GOTS-certificerede garnkvaliteter. Dette betyder, at der tages hånd om og kontrolleres alt fra dyrevelfærd, arbejdsforhold, miljøhensyn og alt derimellem, lige fra farmen til det færdige økologiske garn.

BC Garn laver mange forskellige kvaliteter, og Knitter's Delight har blandt andet valgt at tage BC Bio Shetland GOTS, BC Bio Balance, BC Semilla GOTS og BC Semilla GROSSO GOTS i sortiment, da de spænder bredt i forhold til blandinger, løbelængde, udtryk og anvendelighed, og alle er smukke og utroligt lækkert garn, til både egostrik, tilbehør, babystrik mv. Der er både 100% uldgarn og uld/bomuld blanding, rene klare farver og melerede smukke udtryk.

 

Kremke Soul Wool producerer garn til dit strikkeprojekt, med fokus på bæredygtighed og det enkelte garns historie. Knitter's Delight har udvalgt garn med upcyclede produkter; Eco Cashmere Fingering med 50% genanvendt cashmere, Reborn Wool Recycled med upcycled uld og indsamlede plastikflasker, samt Papyrus der er et 100% papirprodukt. Kremke Soul Wool giver alle muligheder for at du kan nyde din strikketid bæredygtigt og med god samvittighed.

 

Addi fremstiller de smukkeste strikkepinde af udtjente plantage-oliventræer, og der er dermed tale om bæredygtigt materiale, hvor hver enkelt pind har sit eget unikke udtryk.

Oliventræ er en hård træsort, hvilket gør pindespidserne meget stabile. Overfladen er behandlet med naturlig voks, så garnet glider nemt på pindene - rundpindene ligger godt i hånden, og wireren krøller ikke når man strikker.

Addis rundpinde har utroligt lækre wires, der bevæger sig let og uhindret under dit strikkearbejde.

 

Cocoknits har et udvalg af fine og funktionelle strikkeredskaber, der er rigtig gode at have ved hånden når du er i gang med dit strikkeprojekt. De laver strikketilbehør i form af blandt andet omgangstæller, pindemåler, målebånd, maskemarkører og maskestoppere. Alt sammen i smukke farver og bæredygtigt produceret.

Produkterne er produceret af materialer der tager hensyn til miljøet, og er udviklet af et hold amerikanske kvinder til strikkere og andre kreative skabere.

preload spinner