The Laundress

The Laundress udvikler blandt andet vaskemidler og øvrigt tilbehør til pleje af tekstiler, og tager hensynet til miljøet alvorligt. Tanken bag er at forlænge levetiden for tøjet mest muligt, ved at behandle det så skånsomt som muligt, og når man vasker det gøres det med midler, der ikke forurener omgivelserne.

preload spinner

Knitter's Delight har udvalgt Wool & Cashmere-produkterne der er plantebaserede, og desuden er allergene-fri og intet er testet på dyr. Du kan passe godt på dit færdige strik med The Laundress Wool & Cashmere Shampoo, der er en uldsæbee som plejer uldgarnet nænsomt og effektivt, og samtidig efterlader en mild duft af cedertræ, som møl og andre små kryb ikke bryder sig om.

Ind imellem uldvaskene kan du opfriske dit egostrik med Wool & Cashmere Spray, der er god at spraye din strik med efter en god udendørs luftning; sprayen er drøj i brug, og genopfrisker skånsomt strik, mens det efterlader en mild duft af cedetræ, så din uld beskyttes mod møl og andre insekter.

Knitter's Delight har derudover udvalgt The Laundress virkelig praktiske og kraftige vaskebalje "Wash Tub", som har indbygget vaskebræt, hvilket gør det nemt at klemme vandet ud gennem det færdige strik, når det håndvaskes. Baljen har endvidere en praktisk bundprop, så du ikke behøver at tippe baljen for at tømme den, med risiko for oversvømmelse på køkkenbordet eller i badeværelset.

The Laundress Wool & Cashmere Comb er en virkelig praktisk uldkam i høj kvalitet. Skaftet er lavet af cedertræ, og hver enkelt kam har sit eget unikke udtryk. Uldkammen er fantastisk god til at trimme fnuller af dit egostrik - sweaters, halstørklæder, vanter, og alle andre strikkede beklædning, som får fnuller rundt omkring når det er i brug. Den er også god til uldmøbler, og faktisk alle produkter lavet af uld.

The Laundress All Purpose Storage Bag er en opbevaringspose, der er virkelig god til, når du pakke din varme strik væk om sommeren. Posen er lavet af bomuld, da det ikke kan anbefales at pakke naturfibre væk i plastik, og du kan med fordel give dit færdige strik lidt The LAundress Wool & Cashmere Spray forinde, samt lægge et par strykke cedertræ ned i posen, inden den lukkes med den praktiske lynlås.

Al emballagen fra The Laundress produkter er genanvendelig.