Cocoknits, Vaskepose Large

Cocoknits, Vaskepose Large

145,00 DKK


Lagerstatus: På lager
stk.

Cocoknits store vaskepose er cylinderformet og lavet af genanvendt miljøvenligt nylon. Vaskeposen beskytter på bedste vis dit strik, når du vasker det i vaskemaskinen eller i hånden. 


Det kan være en udfordring at få vasket sit strik uden der opstår problemer som filtning og skævvridning. Ved brug af denne vaskepose holdes strikket dog samlet, og du undgår derved, at dit lækre strik bliver strakt og trukket skævt under vaskeprocessen. Derudover er vaskeposen fra Cocoknits god at bruge, hvis man ønsker at vaske sit strik sammen med andet tøj, da indholdet i vaskeposen bliver beskyttet mod at få skader fra eventuelle knapper og lynlåse i vaskemaskinens andet indhold.


Denne store vaskepose fra Cocoknits måler 20 cm × 56 cm × 20 cm. Vaskeposens størrelse gør den ideel til vask af strikkede sweaters, og andre mellemstore og store stykker strik. Fold dit strik løst sammen, læg det i posen og luk den, og følg garnets vaskeanvisning sammen med det ønskede vaskemiddel (se f.eks. vores økologiske og bæredygtige vaskemidler fra Petit Knit, The Laudress og Twig and Horn hér). Når vasken er overstået, har vaskeposen beskyttet strikket mod hård behandling både fra selve vasken og centrifugeringen, og strikket vil derfor have samme facon, som før det kom i vaskemaskinen.


I tilfælde af, at vaskeposen bruges til at håndvaske strik, kan den med for herefter komme i vaskemaskinen til centrifugering for lettere at få fjernet det overskydende vand, og derved forkorte tørringen.


Denne vaskepose fra Cocoknits kan altså hjælpe med at gøre hele vaskeprocessen lettere og mindre skræmmende, samtidig med at dit strik får en længere levetid.