BC Garn, Bio Balance GOTS

BC BIO BALANCE GOTS er et 100% økologisk garn der er spundet af uld og bomuld. Det er et meget alsidigt strikkegarn, der er fungerer perfekt til beklædning og er virkelig velegnet til babyer og små børn, fordi det er blødt, og en anelse køligere end 100% uld. Farverne i Bio Balance GOTS har en svag melange-effekt.

 

BC Garn Bio Balance GOTS er et smukt og bæredygtigt garnalternativ til blandt andet garnet Sunday fra Sandness Garn.

preload spinner

Bio Balance GOTS er et blødt og lækkert garn, der er spundet af uld og bomuld, og det egner sig derfor rigtig godt tiltøj og tilbehør, og særdeleshed til børn. Garnet er kradsefrit, og kan derfor bæres helt tæt på huden.

 

Det økologiske garn BC Garn Bio Balance GOTS strikkes på min 3-4 mm når det strikkes i 1 tråd, og det har en løbelængde på 225m/50g. På 10 cm. lyder strikkefastheden på 25 masker.

 

Bio Balance GOTS er et garn, der egner sig godt til både strik i én og i flere tråde - garnet lægger sig flot når det strikkes i 1 tråd, og det giver en ekstra dimension til garnet, når det strikkes med f.eks. en følgetråd silkmohair til en ekstra lækker sweater eller hue.

 

Det bæredygtige garn Bio Balance fra BC Garn er farvet med økologiske farver, og her en virkelig smuk tekstur, der giver et særligt fint farvespil i Bio Balance. Du får virkelig lækker og holdbar strik med dette bæredygtige garn spundet i en blanding af uld og bomuld.

 

Bio Balance er GOTS fra BC Garn er et certificeret garn, som bærer mærket GOTS. GOTS-certificeringen garanterer at alle krav til økologi, miljø og bæredygtighed i alle led af produktionen er overholdt.

 

Det økologiske garn Bio Balance er certificeret med GOTS, der er den strengeste miljø-certificering i tekstilindustrien. Den sikrer at produktionen af garnet er miljøvenlig, at dyrene har en god tilværelse, og at alle involverede sikres ordentlige lønninger og arbejdsforhold.

 

Den anvendte økologiske uld kommer fra gårde i Sydamerika, der ikke anvender mulesing. Bomulden dyrkes økologisk i Tyrkiet, hvor garnet også spindes.