Strikke Adventskalender 2022

Strikke Adventskalender 2022

850,00 DKK


 

KNITTER'S DELIGHT's lækre strikkeadventskalender med bæredygtigt fokus!

 

Strikke- og garnadventskalender 2022 består af 4 pakker, så du kan åbne en lækker gave hver søndag i advent, der indeholder strikketid med bæredygtigt fokus; lækkert garn der enten er bæredygtigt, økologisk eller GOTS-certificeret, strikkeopskrifter fra kendte designere, lækkert håndlavet strikketilbehør i smukke materialer, og delikatesser til at forsøde strikketiden med.

 

De fire adventsgaver er selvfølgelig indpakket i smuk og bæredygtig indpakning, og hver gave er mærket med et fint So Schjelde Handmade Adventsmærker i upcyclet kernelæder, der kan bruges igen og igen – også f.eks. som julepynt på dekorationer.

 

Vi har virkelig gjort os umage for, at kunne tilbyde dig en bæredygtig strikke adventskalender i et fornuftigt prisleje, der på ingen måde går på kompromis med indholdet.

Vores strikke kalender indeholder 4 smukke pakker, der samlet indeholder:

 

  • 2 komplette mindre slow fashion strikkeprojekter, med opskrift fra anerkendt designer, og garn der enten er bæredygtigt, økologisk eller GOTS certificeret i en virkelig høj kvalitet
  • Smukke, håndlavede strikketilbehør fra Gitte Meisner, der er specialfremstillet til strikke adventskalenderen, og udført i materialer med bæredygtigt fokus
  • Gourmet slik med bæredygtigt fokus til din strikketid
  • Og selvfølgelig So Schjelde Handmade Adventsmærker i upcyclet kernelæder, som kan bruges igen og igen – også f.eks. som julepynt på dekorationer.