Cocoknits Uldkam - Fuzz Off Comb

Cocoknits Uldkam - Fuzz Off Comb

279,00 DKK


Lagerstatus: På lager
stk.

Cocoknits uldkam fjerner let fnulder og løse fibrer fra et hvert stykke strik.


Uldkammen er en smart og praktisk størrelse at have ved hånden, når uldtøjet begynder at fnuldre. Vi kender det alle sammen; yndlingssweateren står ikke længere så skarpt, som den gjorde den dag den kom af strikkepindene. Det er trist, når man har brugt lang tid på at få strikket lige præcis den sweater, man gerne vil have ud af noget rigtigt lækkert garn.


Fnulderet opstår oftest på de steder, hvor strikket bliver slidt mest, såsom albuerne og under armene, og får strikket til at se slidt og trist ud. Men heldigvis kan den blive som ny igen, efter en tur med en god uldkam som denne fra Cocoknits.


Ved at føre lamellerne hen over dit strik, fjerner uldkammen nænsomt og effektivt de fnulrede fibre fra dit strik ved at skære det af, så det igen fremstår som nystrikket. Fordi denne uldkam skærer fnuldreret af, kan den i modsætning til de typer af uldkamme, der river fnulderet af, også bruges på strik lavet af børstede garntyper.

 

Uldkammen fra Cocoknits er sammenklappelig og har et skaft der er lavet af bionedbrydelig PLA, der er plantebaseret og 100% nedbrydeligt. Bladet er lavet af metal.