Sommerdage & Silkedrømme

oprettet d.

Sommerdage & Silkedrømme

 

 

Lækker strikketid med bæredygtigt fokus

KNITTER'S DELIGHT NYHEDSBREV 29.05.2022

 

Høj blå himmel, lun vind og masser af solskinstimer – det krydser vi fingre for, at den danske sommer har med til os i år 😊

Og hvad er mere lækkert end en kølig top, t-shirt eller bluse på en varm sommerdag?

 

Silke og bomuld er perfekte til det lune vejr, både i ren form og blandet med uld. Typisk forbinder man uld med vintervejret, men uld er virkelig godt til at transportere varme og fugt væk fra huden, og er samtidig med til at give strikket et andet udtryk.

 

Så skal man bare beslutte sig for, hvilken model man aller helst vil strikke… Du kan lade dig inspirere af forskellige smukke sommerdesigns i vores webshop via dette link.

 

Silke er helt fantastisk dejligt at have på i det varme vejr – det er blødt og køligt, samtidig med at det absorberer fugt uden at føles tungt eller fugtigt.

Og så er det virkelig lækkert at strikke i silke når man sidder i sommervarmen, hvor det modsat kan være virkelig varmt at strikke på en stor og ulden sag ;D

Se vores smukke udvalg af silkeblandinger og ren silke via dette link, blandt andet Knit by Moltrup og Knitting for Olive.

 

 

 

Cotton Merino er også fantastisk lækkert at have på i sommervarmen.

Den bløde blanding af bomuld og uld går op i en højere enhed i det bløde garn, der både er dejligt køligt at have på, og samtidig er garnet virkelig godt til at transportere varme og fugt væk fra din hud.

Se vores sortiment af lækker cotton merino via dette link, blandt andet Knitting for Olive, BC Garn og Gepard Garn.

 

FERIE I UGE 23

Vi tager børnene under armen, og nyder nogle feriedage sammen med hygge, ro og forhåbentlig solskin 😊

 

Butikken har derfor begrænsede åbningstider i perioden fra tirsdag d. 7. juni til fredag d. 10. juni 2022. Når tidspunkterne ligger fast, sørger vi for at annoncere dem på Instagram, Facebook og i webshoppen.

 

Alle ordrer i webshoppen i uge 23 vil blive pakket og afsendt lørdag d. 11. juni 2022.

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar